SCOT Notícia

23.11.2018Notícies

Procés d'informació pública de l'aprovació inicial del PEPNat i MPGM del Parc Natural de la Serra de Collserola

SCOT

El passat 9 d’agost es va obrir el termini legal d’informació pública per a la consulta i presentació d’al·legacions del Pla Especial de Protecció del Medi Natural i del Paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola (PEPNat) així com la Modificació puntual del Pla General Metropolità en l’àmbit del Parc Natural de la Serra de Collserola (MPGMCo), aprovats inicialment el passat 24 de juliol pel Consell Metropolità. Des d'aquest moment es dóna sortida a la tercera fase de participació, d'una durada de tres mesos, que finalitzarà el 10 de desembre de 2018.

Des de la SCOT amb la col·laboració de l'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) i el grup Arquitectura i Sostenibilitat (AuS) volem formar part d'aquest procés. Per tal efecte, conjuntament allotjarem una de les sessions de presentació del PEPNat i MPGMCo, que concretament tindrà lloc el dijous 29 de novembre a les 18.00 h, a la Sala Pere i Joan Coromines de l'IEC. Proposarem, més que una sessió informativa, un debat obert on poder contrastar els punts i les novetats que incorporen aquests plans.

L'acte comptarà amb la presència d'Antoni Farrero i Sito Alarcón, membres de la Secretaria tècnica del PEPNat qui presentaran els plans conjuntament amb membres de l'equip redactor. El debat obert serà dinamitzat pels convidats a la Fila Zero.

L'acte és gratuït.

Us hi esperem!