SCOT Notícia

La SCOT i Fundicot col·laboren pel proper XI CONGRÉS INTERNACIONAL D’ORDENACIÓ DEL TERRITORI (11CIOT), que se celebrarà a Gijón els dies 25 a 27 d’octubre de 2023. La Asociación Interprofesional de Ordenación del Territorio (FUNDICOT) i la Consejería de Medio Rural y Cohesión Territorial del Principado de Asturias coorganitzen el 11è CIOT que durà el títol TRANSICIONes ecológica, energética, digital, demográfica, alimentaria, económica, social y cultural. TRANSICIÓN TERRITORIAL.
La SCOT ha signat un acord de col·laboració científica amb Fundicot per difondre i promoure aportacions científiques i tècniques que il·lustrin i exposin avenços i propostes significatives en matèria d’Ordenació del territori. travesti sitesi La signatura del conveni facilitarà, a més, la participació dels socis i sòcies de la SCOT que vulguin presentar ponències o comunicacions al congrés.
A continuació podreu consultar les bases del congrés així com els avantatges oferts pels organitzadors als socis de la SCOT.
Us animem a totes i a tots a presentar propostes de ponències i comunicacions per enriquir el debat al voltant de la Ordenació del Territori des de les seves diverses aproximacions.